MERA MERA MERA

JA idag fick jag göra Camillas naglar!!
Och se så roligt vi fick ha det.....De är gjorda med Light elegance gele.
Vi har använt oss av white art och Vampyra....
Det är inte äns så svårt som det ser ut. Det man gör är att lägga in "strängar" av en annan färg, som i det här fallet är Vampyra, innan man härdar det vita. Efter det tar man en smal pensel och drar ut linjerna.
Så enkelt var det.

Detta är ett mönster som passar alla....brukar tom. få göra det på mina mostrar. Och det är så kul eftersom de går att göra i så många olika färger!! Man beöver inte ha specielt långa naglar heller. Sedan slipper man se så mycket utav utväxten eftersom de mästa döljs av "sträcken".


Men det var inte det ända roliga jag fick göra idag!!

Helena kom in för att få sina naglade fixade. Hon va nu rätt så less på sina julnaglar så vi slog på stort och gjorde "trekanter" i vitt, svart och silver.Vi passade även på att läggain lite dekorationer från Nail art med små stenar i....


Ja nu börjar det snart vara dax att för mig att krypa i säng...så att jag orkar upp (i tid och inte en kvart försent) imorgon!!

NATTI NATTI 


OLJA

Ja nu tänkte jag förklara lite om olja och varför man behöver den till sina naglar.

Den olja man ska använda ska ha små molekyler för att nageln har kroppens minsta celler. Derför behöver de en olja från en nagelsalong och inte någon olivolja, för den passar mycket bättre i en sallad. De är dessutom en färskvara så har den varig öppen längre än ett år så:  Köp en ny!!
Det man behöver är en nagelolja är för att ge den naturliga nageln näring. Har man har konstmaterial på nageln så gör oljan att materialet blir flexibelt.
Man bör ge naglarna olja 2 grr om dagen. På naturlig nagel lägger man en droppe vid nagelbanden och smörjer in ända upp till första knogen. Detta är för att roten till nageln (matrix) sitter där och den behöver olja.
Har du dessutom material på dina naglar skall du lägga oljan under naglarna. sedan låter man oljan rinnna i sidovallarna och upp till nagelbanden, så du sedan kan smörja där. Anledninngen till att man lägger oljan under naglarna är för att nageln inte ska torka. För när nageln torkar "rullar" den ihop sig och släpper från konstmaterialet. Då är det lätt att man får in smuts och bakterier i glepan och att man sedan tappar "hörnet" och det är inte så snyggt. Materialen blir dessutom hårda och oflexibla om man inte använder olja. Alltså mår den naturliga nageln dårligt så sitter materialet dårligt.

Om du har material på naglarna och väljer att ta bort det bör du fortsätta att använda oljan.Detta är den olja som jag skulle rekomendera. Den innehåller olika sädesslag, tee tre oil , lavendelolja samt basilika. Tee Tren har en läkande effekt som gör att sår läker fortare. (Funkar utmärkt om man är nagelbitare och biter på skinnet. det gör jag och det syns nästan aldrig pga denna fantastiska olja)


Många kramar!!
Våra Nya Nalglar!!!

Nu äntligen har vi fått fixat våra naglar....Utom Camilla vars lilla "bäbis" är sjuk....men de ska vi också fixa nån dag...
Detta är nu Ericas!!!
LE Sweet pink glitter och eternal deco...små söta rosa flygande grisar....Nu då till Elins....
Med vårt favoritglitter från So easy...Lite dårlig bild men detta är iaf mina naglar...
dessa är också gjorda med ett so easy glitter, sen har jag hittat dessa fina decorationer från Nail art.

Nu e de ju bara Camillas kvar och som de lät skulle de bli lite marmorering..kul

Nya Naglar

Nu börjar det vara dax för oss på salongen att fixa våra egna naglar. de har fortfarande jul/nyårstema. Jag kan inte fatta att jag nu har haft mina naglar i över 5 veckor!! I vanliga fall brukar det vara katastrof efter 3 veckor. Så detta är helt otroligt med tanke på mitt jobb (servitris som jag också jobba med) min längd och form, om inte tala om det "underbara" klimatet vi har här uppe i umeå (snö och -25 ena dan och tö och -0 andra). Jaja jag oljar iaf mina naglar som vissa andra värkar "glömma".  (Syftar inte på mina söta arbetskamrater nu, NÄHE) 

Så nu har jag surfat runt lite för att få lite inspiration men jag kan inte bestämma mig.....
Vet bara att jag vill ha ett grafit grått glitter från so easy. Men sen då...vilka dekorationer vill jag ha??? Vilken typ av design vill jag ha???
Tänkte värkligen att det skulle va nått extemt denna gång....  
AAA blir helt tokig på snyggt man kan göra!!! Det blir nu upp till syrran Hehe hon blir SÅ glad, eller inte. Jaja nu behöv hon ju inte göra om de så ofta iaf.

Söt Erica verka då ha bestämt sig för shock rosa och flygande grisar.....
Sen får vi se va som händer me Camilla och Elins Naglar.

LOVAR att lägga ut massor me bilder när vi e klara!! 

Denna vecka

Tack gode gud....nu äntligen är denna vecka över...
Det har hänt en hel del kan jag säga..

Karin har fixat till bloggen Visst är den fin?? 
TUSEN TACK TJEJEN!!!

Sen har arbetsmiljövärket varigt hos oss idag...så det har varingt en del att stå i kan jag säga...
Elin häger i tavelramarna å Camilla har nu blivigt utnämd till Dammardrottningen.
Men ricktigt bra gick det i alla fall....de va ju riktigt imponerade av oss.

GLITTER

Lillasyrran Annie (som precis börjat med naglar och kommer bli superduktig) har kommigt på en superfin design. Den är riktigt roligt att jobba med för man kan få dekorera massor. Å de gillar vi!! (Utom när dekorationslådan åker i golvet hela tin oops)

Här har jag använt So easy glitter på en annan tjej som också heter Annie.......Här har vi använt oss av stjärnor från art desier.

Vist är det en härlig blå färg??

RSS 2.0