Fattar ingenting......

Kan inte fatta att det e fredag imorgon?? har varigt hemma snart en vecka...men vart tog veckan vägen??? Har ju tyvärr ingen kamera så kan ju inte bjuda på några roliga bilder men måste få skriva av mig lite bara...

Fick varor idag av "snygg" postkillen som Camilla tycker att jag ska satsa på...HAHA
Ska bli så roligt att få sätta fingrarna i den nya färgen!!! iiii ska nog låta syrran måla lite på söndag....HEHE
Och på tal om Camilla...missa inte henne i umeguiden HAHA Gumman älskar vara på bild......

Men urs vad detta land är kalt....fast det var tydligen kallare förra veckan....säger de som tror sig veta...(jag tror er men e bara så grymt nöjd över att jag slapp) Fixade iaf en nagel på johanna idag och det fick mig ju bara att länta tillbaka ännu mera....åå alla bilder de e plågsamt...fattar inte hur hon klara sig de e ju hon som lämna killen å allt jag lämna ju bara landet....(tur att Orhan inte kan läsa detta, stackars liten skulle bli helt hjärtekrossad men va kan man göra....I dont liespeek)

Däremot har jag nu satt i mig den torraste semlan ever!!  De skall inte stå i kylen en dag eller två...
Torra semlor och Den rätte för Rosing e de som ligger på botten just nu..(Kan man göra ett sämre TV-program???)

JAJA ska ge mig med detta torrsnack nu och kanske tänka en tanke eller två på disken som står och skriker på mig....

KRAM PÅ ER

Nytt Inlägg

Ja nu e detta det nyaste inlägget på en vecka har ju nämligen inte varigt i landet......tillbringade förra väckan i Turkiet vilket var hämst trevligt......

Något som var mindre trevligt var då att min telefon gick sönder efter halva veckan så det finns inte så många bilder att dela med sig av...och det kommer att vara ett litet stop här pga att telefonen nu är på lagning i minst två veckor...

Kul va eller inte.....


Men jag kan ju bjuda på denna under tiden....
En utav de finsate dagarna var vi uppe i borgen och gick...värkligen fin utsikt!!

KRAM

lite omm denna dag

Ja vi gjorde ju vårt första akrylsett idag och lilla malin ställde så gärna upp....det gick ändå lite bra vart nästan nöjd men det finns att jobba på ...så sen kom det in en kund som redan hade akryl och ville ha en fyllning...syrran passa då på att boka in henne på mig..AHA spännande att göra ett helt nytt sådär?!?!?!
Iaf  fick jag ihop en liten bild på mina han inte med de andra tjejernas naglar.....
Sen hade jag lite luckor den dagen också var en kund till Camilla Sen (jätte sen) så jag fixade ihop Camillas redan snygga naglar...(hon har nu bestämt sig för att göranya naglar varje vecka.....eller hon önskar det iaf) Det vart grönt glitter efter många om och men...de matcha hennes köksluckor(HAHA)

NAIL DESIGN SCHOOL+GLITER =SANTVi har nu börjat med akryl kursen och sitter nu och bråkar med greger.( greger är robbot handen som inte riktigt vill göra som vi vill...Ett exempel är när Camilla skulle gå kursen....hon satt där och suckade å suckade efter ett antal "nagel-losningar" utropar hon: ÄR HAN DYR DEN HÄR JÄVELN!!... Hon hade nämligen tängt snöra ut den genom fönster...hahaha)
IAF så e det nu jag Marinette och Anette som bråkar på med akrylen...det går rätt bra (Löngn) smilen är omöjliga!! men vi vägrar ge upp...Kom igen Nettan du ska inte ge upp!! (hon hade tängt ge upp ett antal gånger idag men hon käpar på och kommer bli så ducktig......I KNOW IT!!!)
Fröken (Syrran eller även kallad hövdingen) vart lite rastlös när det gick så bra för oss, kom hon på att vi skulle haft lite nya glitter...så hon styrde stegen till glitterhyllorna och hittade, efter nogran utsortering, 5 glitter att bland....men hon blev inte helt tillfredställd så hon bad mig välja ut fler så jag valde sedan 4 st till...så nu har vi 9 NY FINA GLITTER!!
Ska bli så grymt kul att få sätta penseln i dem....
så vi har nu gjort lite glitternaglar...tyvärr har vi inga bilder på de nya glittren än men de kommer nog...Här har vi alla fall litte roliga glitternaglar gjorda av Elin....Sen måste jag bara säga att ni bara måste kolla lillasyrans blogg...ska försöka lägga upp en länk nu...vi får ju se hur det går...;)

IAF så börjar det nu bli dag att krypa isäng nu...kanske lite tidigt men vi ska börja tidigt imorgon...sen vill jag läsa lite i min nya bok som jag fick av mamma igår....

NATTI NATTI

RSS 2.0